"If we could live happy and healthy lives without harming others.. why wouldn't we ?" -Edgar's Mission-

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Nachovuoka

Meksikolainen taivas. Rakkaus.
Nachot täynnä rakkautta.
Onko se mahdollista ? 
On.





















Nachovuoan reseptejä on netti pullollaan,
mutta sekaan sopii varmasti vielä yksi.
Tässä vuuassa on lempeä chilinen tunnelma,
makua sopivasti, mutta ei palavasti.
Vain rakkaus tähän ruokaan on palavaa :)

En pidä kovin tulisesta ruuasta
ja niinpä kehittelin lämpöisen tulisen kastikkeen
Nachojen seuraksi. Tässä tulee ohje :






















Nachovuoka

öljyä
pussi pakastesipulikuutioita
3 valkosipulinkynttä
paprikajauhetta
smoked paprikajauhetta
chilisekoitusta
2 dl vaaleaa soijarouhetta
purkki tomaattimurskaa
pieni purkki tomaattipyrettä
purkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 rkl chipotlea (mulla on La Costenan pullo)
2 dl kaurakermaa
suolaa 

rasia luumutomaatteja
yksi paprika
paketti Violife for pizza-juustoa
vajaa pussillinen tortillasipsejä

Kuullota öljyssä sipulikuutiot ja valkosipulimurska.
Sekoita joukkoon paprikajauhe, smoked paprikajauhe ja chilijauhe. 
Lisää soijarouhe ja kääntele hyvin, paista hetkinen.
Lisää tomaattimurska, pyre ja pavut kastikkeineen.
Sekoittele ja lisää chipotle ja kaurakerma.
Tarkista maku ja lisää suolaa tarpeen mukaan.























Laita kastiketta vuuan pohjalle, 
ripottele päälle viipaloituja tomaatteja
ja juustoraastetta.
Laita päälle tortillasipsejä, reilusti,
mutta ei montaa kerrosta kuitenkaan.
Kaada loput kastikkeesta sipsien päälle.
sirottele paprikan palat kastikkeen päälle,
ja lopuksi tortillasipsejä.
Ripottele loppu juustoraaste sipsien päälle
ja paista uunissa keskitasolla 200 asteessa
noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on saanut
mukavasti väriä.

Nauti ihan sellaisenaan tai ota tuoretta salaattia seuraksi.
Aivan järjettömän hyvää !
Viva la Mexico <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti